شاخه کاردانش
دانش آموزان بعد از به پایان رساندن مقطع ابتدایی و در دوره اول متوسطه باید مسیر مشخص و هدفمندی را برای ادامه تحصیل در دوره متوسطه دوم اتخاذ نمایند. که در این مسیر می بایست با شناخت نقاط قوت خود و در نظر گرفتن علاقه، مسیر صحیح را انتخاب کند.
در این بین دانش آموزان مطابق با علاقه مندی ها و توانایی های خود می توانند تحصیلات خود را در یکی از 6 رشته اصلی نظری: ریاضی فیزیک، علم تجربی، علوم انسانی، معارف اسلامی، کاردانش و فنی و حرفه ای تحصیلات خود را ادامه دهند.
شرایط ثبت نام
- در سیستم نظام آموزش جدید (3-3-6)، دانش آموزان پس از اتمام پایه نهم در مقطع اول متوسطه و یا با داشتن گواهی سوم راهنمایی نظام قدیم به همراه قبولی پایه اول دبیرستان می توانند در پایه دهم رشته کاردانش ثبت نام کنند.
- بازماندگان از تحصیل که توانسته اند با تطبیق کارنامه های دوره راهنمایی و اول دبیرستان در رشته مورد دلخواه خود ثبت نام نمایند با گذراندن دروس عمومی در هر پایه (دهم، یازدهم، دوازدهم) و همچنین گذراندن دوره مهارتی در آموزشگاه های مهارتی مورد تایید آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفه ای کشور و ارائه مهارت ها به مدرسه محل ثبت نام خود و دریافت استعلام از مهارت های گذرانده شده توسط مدرسه و ثبت آن مهارت ها در سیستم سناد آموزش پرروش به عنوان واحد درسی قابل قبول، دانش آموزان می توانند در رشته مورد نظر خود با گذراندن 96 واحد درسی، موفق به اخذ مدرک دیپلم کارودانش شوند.
- دانش آموزان کاردانش چنانچه دروس تئوری را در این آموزشگاه در سه ترم اصلی بتوانند تمام کنند و دروس مهارتی را در راستای آن در آموزشگاه های مجاز بگذرانند می توانند زودتر از دانش آموزان رشته های نظری (انسانی، ریاضی و تجربی) موفق به اخذ گواهینامه دیپلم پایه 12 گردند.
- مزید اطلاع دانش آموزان، در این واحد آموزشی سه رشته از شاخه کاردانش ارائه می گردد: گرافیک، کامپیوتر و راهنمای گردشگری.